Uitgaan in Chersonissos

Uitgaan in Chersonissos

Wanneer je jong bent, dan wil je natuurlijk niets liever dan een feestje vieren tijdens je vakantie. Door een vakantie te boeken naar Kreta wordt je een scala aan mogelijkheden geboden om dit waar te maken. Er zijn voldoende discotheken en kroegen te vinden in Kreta waar jij je tijdens je vakantie prima kunt vermaken.

Chersonissos is een plaats waar veel jonge mensen gaan stappen. Je kunt er de gehele dag en nacht een feestje bouwen met je vrienden. Starbeach is een plek waar je overdag prima terecht kunt. Er zijn stranden, zwembaden, vibes en diverse leuke feesten te vinden op Starbeach. Tijdens de avond komt ook het nachtleven op gang. Een club die je zeker bezocht moet hebben is de Matrix Club.

Leuke clubs in Chersonissos

Er zijn diverse clubs in Chersonissos te vinden waar jij je uitstekend kunt vermaken. Wat dacht je van een bezoek aan ’t Hof van Holland? Dit is een typische Nederlandse club waar volop feestelijke muziek wordt gedraaid. Het is een beetje een ski-hut genre, maar wanneer je daar van houdt, dan moet je hier zeker zijn geweest.

Amnesia Club is een club waar veel populaire muziek wordt gedraaid. Het is een van de grootste discotheken in Chersonissos. Het is een plek waar je prima kunt dansen met je vrienden en vriendinnen. Je zult je er geen moment vervelen!

Stappen in een kleine discotheek

Wanneer je liever wat kleiner wilt stappen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld in Club Tiger. De mensen die er werken zijn niet alleen vriendelijk, ook de muziek die er wordt gedraaid is erg verschillend. Juist daarom is deze discotheek een aanrader voor een divers publiek. R&B, dance en trance zijn bijvoorbeeld muziekstijlen die hier worden gedraaid.

Have your say