Roadtrippen in een camper door Kreta

Roadtrippen in een camper door Kreta

Waarom zou je in Kreta verblijven op één plek terwijl het eiland zo ontzettend veel mooie locaties te bieden heeft? Kreta, het grootste eiland van Griekenland, is het perfecte eiland om zelf op rond te rijden en van slaapplek naar slaapplek te reizen. Hoe? Wat dacht je van een eigen camper? Met een camper kun je niet alleen naar de hotspots van het eiland reizen, je kunt ook nog eens gemakkelijk ergens overnachten. Waar moet je op letten bij het huren van een camper en naar welke plekken op Kreta kun je het beste rijden?

Huur een camper op Kreta
Het meest handig is het huren van een camper op het eiland zelf. Natuurlijk kun je ook je eigen auto of camper meenemen per boot naar het eiland, maar vakantie moet toch vakantie blijven. Dus laat dat geregel voor wat het is en huur een camper op Kreta zelf. Deze campers voldoen namelijk ook aan de eisen van het Grieks Ministerie van Toerisme (EOT) waardoor je zeker weet dat je goed op de weg zit. Tevens zijn campers meestal helemaal voorzien van de nodige gemakken tijdens een vakantie. Let goed op wat je zelf nog mee moet nemen.

Een onvergetelijke vakantie
Een roadtrip langs prachtige rotsen, mooie bergen, witte stranden, door wijngaarden en langs bijzondere stranden. Dat klinkt toch fantastisch? Met een camper ontdek je veel meer van het eiland dan wanneer je op één plek verblijft. Dan zie je pas echt hoe divers het landschap van Kreta eigenlijk is. Er zijn verschillende bijzondere plekken waar je heen kunt rijden: van de adembenemende Samariakloof in het zuid-westen tot aan het palmenbos in Vai en van de Lasithihoogvlakte tot aan het Arkádi-klooster. Vergeet vooral ook Chania niet. Op naar een onvergetelijke trip met de camper door Kreta!

Have your say