Kamperen op Kreta

Kamperen op Kreta

Kamperen is misschien niet het eerste woord dat in je opkomt als je denkt aan een vakantie op Kreta. Toch kun je op Kreta uitstekend kamperen. Als je graag geniet van je vrijheid en de natuur in je vakantie, dan is het een aanrader om er zeker eens een kampeervakantie van te maken.

Het bergachtige en ruige land van Kreta is absoluut geschikt voor een kampeervakantie. Zeker als je van wandelen, bergbeklimmen of mountainbiken houdt, zul je je op Kreta goed kunnen vermaken.

Diverse campings op Kreta
De campings op Kreta liggen verspreid over het hele eiland. Meestal liggen ze dichtbij zee en het strand, zodat je altijd een verfrissende duik kunt nemen. Sommige campings op Kreta zijn zelfs voorzien van een zwembad. Uiteraard verschillende campings qua kwaliteit en faciliteiten. Lees je daarom vooraf in welke camping goed scoort onder bezoekers en boek daar je kampeerplek.

De oudste camping op Kreta
De oudste camping op Kreta is Camping Elizabeth. De camping ligt tussen het drukke Rethymnon en het Engels geori├źnteerde Platanas en is gesticht door een Amerikaanse vrouw in 1964. Tijdens een verblijf op deze camping, begeef je je in een oase van groen en rust. Uiteraard ligt ook deze camping dichtbij zee.

Natuur is Camping Elizabeth niet de enige camping op Kreta. Er zijn er nog een aantal te vinden. Vanzelfsprekend kun je ook luxe en comfortabel kamperen. Het is maar net wat je zelf wilt!

Geniet van een kampeervakantie op Kreta
Heb je zin gekregen in een kampeervakantie op Kreta? Boek gerust een kampeerplek op een van de campings op Kreta en ga een zonnige vakantie tegemoet. Je zult er zeker weten veel vakantieplezier beleven.

Have your say