Een zeilvakantie op Kreta

Een zeilvakantie op Kreta

Natuurlijk kun je een vliegticket boeken en een accommodatie reserveren op Kreta wanneer je een vakantie naar Kreta wilt boeken, maar je kunt Kreta ook op een geheel andere wijze leren kennen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeilvakantie op Kreta? Het gehele jaar door kun je op Kreta uitstekend terecht voor een zeilvakantie. En het leuke is dat je de zeilvakantie ook zelf kunt samenstellen.

Verblijf een paar dagen op het eiland Dia

Ga je 2 of meer dagen zeilen? Kies dan voor een verblijf op het eiland Dia. Er zijn mogelijkheden om te overnachten op dit eiland en daarnaast kun je ontspannen zwemmen in de Madonna baai. Verder heb je ook de ruimte om hier te snorkelen en kennis te maken met de onderwaterwereld.

Natuurlijk is het ook eens de moeite waard om een vaartocht om Kreta zelf te maken. De azuurblauwe zee en prachtige zon maken deze boottocht absoluut de moeite waard.

Diverse uitstapjes naar mooie eilanden

De zeilmogelijkheden op Kreta zijn enorm. Naast een rondje Kreta en een bezoek aan het eiland Dia, kun je ook diverse andere eilanden bezoeken waaronder Ios, Naxos, Amorgos, Paros en Tinos.

Daarmee is er voor elke zeilliefhebber een perfecte bestemming te vinden tijdens een zeilvakantie op Kreta.

Een dagje zeilen als excursie op Kreta

Vind je een volledige zeilvakantie toch te lang duren? Dan kun je er ook voor kiezen om 1 of 2 dagen te gaan zeilen op Kreta. Er worden diverse dagtochten georganiseerd. Met een groep van maximaal 10 personen maak je dan een zeiltocht naar Dia of Sissi.

Wat voor zeilvakantie het ook wordt op Kreta, je zult optimaal genieten tijdens je vakantie. Je kunt weer helemaal opladen en je bent er even lekker tussenuit.

Have your say