De top 5 badplaatsen op Kreta

De top 5 badplaatsen op Kreta

Wil je dolgraag eens op vakantie naar Kreta, maar heb je nog geen idee welk stadje het gaat worden? Wij kunnen je helpen in je zoektocht naar een droomvakantie op Kreta. Wij hebben een top 5 badplaatsen voor je samengesteld waar je uitstekend kunt verblijven tijdens een vakantie op Kreta.

1. Heraklion
Heraklion is de hoofdstad van Kreta en is uitstekend geschikt voor een Griekse vakantie. Je vindt hier bijvoorbeeld het paleis Knossos, maar ook winkels en strand. Genieten van de zon is hier goed mogelijk.

2. Chania
Chania is de tweede stad op Kreta en is vooral bekend vanwege de grote culturele verschillen. Turkse en Joodse mensen wonen hier in vrede met elkaar. Het oude centrum met schilderachtige steegjes en de schitterende locatie, maken Chania tot een aantrekkelijke plaats om je vakantie door te brengen.

3. Rethymnon
Gaat je voorkeur uit naar een stadje met een haven? Dan is Rethymnon de plek waar je moet zijn. De oude binnenstad, de haven en de vuurtoren zijn de belangrijkste ingredi├źnten voor een verblijf in deze stad op Kreta.

4. Chersonissos
Als je jong bent, wil je genieten van een bruisend nachtleven. Dit kan in de badplaats Chersonissos. Het is een geliefde vakantiebestemming onder de jongere toeristen. Je bent altijd verzekerd van een zomers feestje.

5. Malia
Tenslotte is er ook nog Malia. Het beschikt over prachtige stranden, een bruisend nachtleven en een eilandje waar je naartoe kunt zwemmen.

Zit er een geschikte badplaats voor je tussen? Boek dan snel je vakantie online en laat ons je reiservaringen weten. Wij zijn ervan overtuig dat je een uitstekende tijd kunt doorbrengen in 1 van de 5 badplaatsen die we zojuist hebben beschreven!

Have your say