De leukste uitgaansgelegenheden van Kreta!

De leukste uitgaansgelegenheden van Kreta!

We weten allemaal dat Kreta een eiland is waar je ontzettend goed kan feesten. Maar waar je nu moet zijn om een leuk feestje mee te maken, dat gaan wij je vertellen.

Club Sensation in Chersonissos
Club Sensation ligt heel centraal in het uitgaansgebied Chersonissos, en is daarom goed te vinden als je uit bent. De club focust zich erop om de hipste club te worden van het hele eiland. Ze hebben om dit te bereiken goed geïnvesteerd in hun disco, waardoor je verzekerd bent om een top avond te hebben! In deze club komen de beste DJ’s en MC’s, die ervoor gaan zorgen dat jij helemaal losgaat.

SLAM Café Chersonissos
Het SLAM Café is het cafe waar de allervetste feestjes gehouden worden, maar je kan er ook heerlijk genieten op het terras zonder helemaal uit je bol te gaan. Bij SLAM Café kan iedereen het dus leuk hebben, de fanatieke feestbeesten en de rustige genieters. Dit feestcafé ligt aan het einde van de strip. Tip: als je hier uit wil gaan moet je wel op tijd zijn want als het vol is dan is het vol.

El Paradiso
Deze club ligt ook in het hartje van de strip van Cherso. Hier wordt zowel housemuziek als muziek uit de top 40 gedraaid. In deze club werken voornamelijk Nederlandse mensen dus dat is erg handig als je iets wil bestellen. El Paradiso is erg geliefd en het is er meestal erg druk. Je kan het hier tot diep in de nacht erg naar je zin hebben!

The Factory Club in Malia
Malia is een ander uitgaansgebied dan Chersonissos, het is hier meer internationaal. In Malia moet je zeker eens The Factory Club een bezoekje geven. In de club komen dagelijks zo’n 800 mensen!

 

Have your say