De gastvrijheid van de bevolking

De gastvrijheid van de bevolking

De eerste indruk
Als je voor het eerst op Kreta komt, valt de gastvrijheid van de bevolking je snel op. De Grieken hebben vaak een vrolijke lach op hun gezicht en als je langs een restaurant of winkel loopt, zal je merken dat ze je op een hele leuke en vrijblijvende manier naar binnen proberen te loodsen. Waar ze in sommige landen net over de grens gaan en opdringerig overkomen, zullen de bewoners van Kreta onder die grens blijven.

Gezelligheid staat voorop!
Ben je een restaurant binnen geloodst, dan zijn ze nog steeds even aardig en gastvrij. Zo huiveren ze niet om je een gratis drankje te geven in een restaurant en een gezellig praatje te maken. Je zult merken dat ze heel open zijn en veel leuke verhalen kunnen vertellen!
Onder het genot van een lekker drankje, een heerlijk bord eten en gezellige Griekse muziek, voel je je heerlijk ontspannen. Schrik niet op als er ineens een polonaise wordt gestart terwijl je aan het eten bent en doe gezellig mee. Op Kreta is alles mogelijk!

Nooit meer naar huis
Door de manier waarop de bevolking met je om gaat, maakt het dat je snel nog een keer terugkeert naar dezelfde locatie, terwijl je normaal gesproken misschien zoveel mogelijk verschillende locaties wilt ontdekken.

Kortom, Sfeer is erg belangrijk! Dat maakt de lelijkste locatie tot een geweldige plek! Kreta is verslavend leuk, je wilt nooit meer naar huis.

Have your say