All inclusive of beter van niet?

All inclusive of beter van niet?

buffetLanden zoals Turkije en Egypte staan zeer bekend om hun All Inclusive vakanties. Toch is het in Griekenland ook bij heel veel hotels mogelijk. Een aanrader of juist niet?

Voordelen van All Inclusive

Een groot voordeel van All Inclusive is dat het vaak goedkoper is. Voor een vast bedrag kun je je hele vakantie gratis eten en drinken. Vooral wanneer je met kinderen bent bespaart dit vaak heel veel kosten. Daarnaast is er vaak ook nog entertainment voor kinderen (en volwassenen).

Nadelen van All Inclusive

Een groot nadeel van All Inclusive is dat er een risico is dat je nog maar weinig buiten je hotel komt. Je mist het eten in gezellige en authentieke restaurants en de echte Griekse sfeer. Daarnaast is het natuurlijk altijd afwachten hoe de kwaliteit van het eten in het hotel is.

Vakanties vergelijken

Vakanties vergelijken is altijd verstandig Of je nou kiest voor een All Inclusive vakantie of een ander soort reis. Door goed naar het aanbod van de verschillende reisaanbieders te kijken vindt je de vakantie die het beste aansluit bij jouw wensen. Bovendien worden dezelfde soort vakanties ook bij verschillende reisorganisaties aangeboden, echter wel tegen verschillende prijzen. Door te vergelijken vindt u dezelfde reis voor een lagere prijs.
Wat vind jij de beste optie? Iedere avond uit eten of de zorgeloze All Inclusive formule?

Have your say